Megnyitottuk új PPF stúdióműhelyünket!

Fő szempont volt az igényes környezet kialakítása, ahová a betérő ügyfelek azonnali bizalmat szavaznak részünkre. További alapvető célunk, hogy az általunk fóliázott járművek kimagasló figyelmet kapjanak, ezzel pedig a lehető legmagasabb szinten valósuljon meg a kivitelezés.

A műhely 2 nagyobb méretű jármű beállására és karosszériavédelmi fóliázására alkalmas. A bakelit / fehér falak és narancs pilléroszlopok, a nyomtatott design fal és a rajta elhelyezkedő nagyképernyős tv, az igényesen kialakított gyantapadló, mind alap elemei az igényes és letisztult belső térnek.

Az arculathoz igazodó design mellett, magas figyelmet fordítottunk arra, hogy a megfelelő berendezésekkel lássuk el a helyiséget. Kialakításra került egy közel 10 m hosszúságú HEXA lámpa rendszer, valamint 20 db oldalfali ledpanel, amely a megfelelő kivitelezés elengedhetetlen kelléke. E mellett egy magas felszereltségű YATO szerszámos kocsi is helyet kapott a műhelyben így a karosszériaelemek szerelése sem okoz problémát. (az igényes kivitelezés érdekében).

A kivitelezéshez kizárólag prémium minőségi PPF anyagokat és autóápolási termékeket használunk. Nagy hangsúlyt helyezünk a fóliázás előtti előkészítésre (detailing) – bogár és röprozsdaoldás, beégett szennyeződések eltávolítása, kátrányoldás.

A megfelelő előkészületek után a fóliázás munkafolyamata következik. A telepítéshez elengedhetetlen a professzionális eszközök használata (PPF kasírozók és telepítőgél, gőzölő berendezés, egyéb kellékek). A telepítést követően nagy hangsúlyt kap a felület kezelése. Különböző kerámia – és wax bevonatokkal látjuk el a fóliázott felületet, az extra tartósság érdekében.

Márkák, melyeket használunk: Skyfol, Skyfol C-Coat, Soft99, ADBL.

További cikkek:

Fóliázás vagy fényezés?

Fóliázás vagy fényezés?

A karosszéria fóliázással ugyanolyan gyönyörű, új külsőt kap az autó, mint fényezéssel! Az autó wrappingot érdemes közelebbről is megismerni! Régebb óta meglévő autóját szeretné egy kicsit felújítani, hogy frissebb külsővel rendelkezzen? Használt autót vásárolna, de...

Kőfelverődések elleni védelem – karosszériavédő fóliázás

Kőfelverődések elleni védelem – karosszériavédő fóliázás

A kőfelverődés ellen könnyebb védekezni, mint gondolná! Csupán egy megfelelő fólia kell hozzá és a karcolások miatt nem kell többé aggódnia! A kőfelverődés ellen a karosszériavédő fóliát ajánljuk minden autósnak, aki szeretné megelőzni a javítási költségeket, na és...