Megnyitottuk új PPF stúdióműhelyünket!

Fő szempont volt az igényes környezet kialakítása, ahová a betérő ügyfelek azonnali bizalmat szavaznak részünkre. További alapvető célunk, hogy az általunk fóliázott járművek kimagasló figyelmet kapjanak, ezzel pedig a lehető legmagasabb szinten valósuljon meg a kivitelezés.

A műhely 2 nagyobb méretű jármű beállására és karosszériavédelmi fóliázására alkalmas. A bakelit / fehér falak és narancs pilléroszlopok, a nyomtatott design fal és a rajta elhelyezkedő nagyképernyős tv, az igényesen kialakított gyantapadló, mind alap elemei az igényes és letisztult belső térnek.

Az arculathoz igazodó design mellett, magas figyelmet fordítottunk arra, hogy a megfelelő berendezésekkel lássuk el a helyiséget. Kialakításra került egy közel 10 m hosszúságú HEXA lámpa rendszer, valamint 20 db oldalfali ledpanel, amely a megfelelő kivitelezés elengedhetetlen kelléke. E mellett egy magas felszereltségű YATO szerszámos kocsi is helyet kapott a műhelyben így a karosszériaelemek szerelése sem okoz problémát. (az igényes kivitelezés érdekében).

A kivitelezéshez kizárólag prémium minőségi PPF anyagokat és autóápolási termékeket használunk. Nagy hangsúlyt helyezünk a fóliázás előtti előkészítésre (detailing) – bogár és röprozsdaoldás, beégett szennyeződések eltávolítása, kátrányoldás.

A megfelelő előkészületek után a fóliázás munkafolyamata következik. A telepítéshez elengedhetetlen a professzionális eszközök használata (PPF kasírozók és telepítőgél, gőzölő berendezés, egyéb kellékek). A telepítést követően nagy hangsúlyt kap a felület kezelése. Különböző kerámia – és wax bevonatokkal látjuk el a fóliázott felületet, az extra tartósság érdekében.

Márkák, melyeket használunk: Skyfol, Skyfol C-Coat, Soft99, ADBL.