Céges autók matricázása: a járműdekoráció egy bevált és jól működő marketing eszköz!

céges autók matricázása a mi segítségünkkel igényes lesz, mindemellett pedig figyelemfelkeltő!

Vállalkozását minden lehetséges eszközzel szeretné reklámozni? Ne hagyja ki a marketing eszköztárából a járműreklámot se! A céges autónál nincs is jobb reklámfelület, mert olyan, mint egy mozgó plakát. Mindig lehet aktualizálni, változtatni rajta, és folyamatosan szem előtt van a nagyközönség számára.

céges autók matricázása tehát egy olyan befektetés, aminek mindenképpen szerepelnie kell a marketing büdzsében. Ez a befektetés természetesen csakis akkor fog megtérülni, hogyha a járműdekoráció is magas minőségben kivitelezett, ezzel képet adva vállalkozása színvonalasságáról.

Ügyfeleinknek lehetőség van egy, de céges flotta esetén akár több jármű fóliázására is, ezért a flotta dekorációt ajánljuk azoknak, akiknek több céges járművük van, és azok folyamatosan járják az utakat. 

cégautók matricázása nem sikerülhet a tervek szerint, hogyha nem prémium alapanyagokat használnak, és nem a célnak megfelelő technológiát alkalmaznak. Csapatunk nagy tapasztalatot szerzett ezen a téren, és kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozik. A megrendelőinknek a legjobbat ajánljuk, hiszen jól tudjuk, hogy egy fontos reklámeszközről van szó. Extra színek, kreatív megvalósítás, éles képek, jól olvasható feliratok, ízléses kompozíciók köszönnek vissza minden, általunk készített autófóliázásról. Az igényes, színvonalas járműreklám a sikeres marketing egyik fontos eszköze! Hogyha nincs grafikai elképzelése, keressen minket bizalommal, és segítünk a megtervezni, valamint magas minőségben kivitelezni a járműdekorációt.

céges autók matricázását rövid határidővel tudjuk vállalni, ennek köszönhetően a frissen fóliázott járműveket rövid időn belül használni is tudja a megrendelő. Hogyha szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését keressen minket bizalommal. A hozzánk forduló érdeklődők kéréseire gyors átfutással reagálunk, és rövid határidővel vállaljuk grafikai tervek elkészítését, így a járművek matricázását.

Keresse kollégáinkat a részletekkel kapcsolatban a megadott elérhetőségeink egyikén!

További cikkek:

Igényes cégér, színvonalas arculat…

Igényes cégér, színvonalas arculat…

A mai világban a cégek számára elengedhetetlen az egységes megjelenés. Nem elég egy logó, egy névjegy, esetleg egy-két platformon való megjelenés. Fontos, hogy egységes arculati koncepcióval és megjelenéssel legyünk jelen a köztudatban, ami kiemel minket a tömegből,...

Fóliázás vagy fényezés?

Fóliázás vagy fényezés?

A karosszéria fóliázással ugyanolyan gyönyörű, új külsőt kap az autó, mint fényezéssel! Az autó wrappingot érdemes közelebbről is megismerni! Régebb óta meglévő autóját szeretné egy kicsit felújítani, hogy frissebb külsővel rendelkezzen? Használt autót vásárolna, de...

Kőfelverődések elleni védelem – karosszériavédő fóliázás

Kőfelverődések elleni védelem – karosszériavédő fóliázás

A kőfelverődés ellen könnyebb védekezni, mint gondolná! Csupán egy megfelelő fólia kell hozzá és a karcolások miatt nem kell többé aggódnia! A kőfelverődés ellen a karosszériavédő fóliát ajánljuk minden autósnak, aki szeretné megelőzni a javítási költségeket, na és...