Autóüveg fóliázás

Magas szintű hő és fényvédelem!

Több választható árnyalat… Megbízható védelem az UV sugárzás ellen.

Számos kellemetlen szempont zavarhatja meg az autózás élményét, így például a erősen tükröződő napsugarak és az UV sugárzás okozta égés. Megfelelő megoldást jelent ezen tényezők ellen a járművek ablakainak hő és fényvédelmi fóliázása.

Megfelelő megoldást kínálunk az általunk használt hővédő anyagokkal, melyek több árnyalatban választhatóak. Főbb előnyök:

– UV védelem
– Hővédelem
– Adott esetben sportosabb, prémium autók esetében elegánsabb megjelenés
– Előírásoknak megfelel

Az ablakfóliához műbizonylatot állítunk ki, így a jármű továbbra is szabályosan vehet részt a közlekedésben.

Mercedes C Coupe – „B” oszloptól fóliázva 

autóüveg fóliázás
autóüveg fóliázás műbizonylattal
autó ablakfólia
autóüveg fóliázás

Autóüveg fóliázással kikerülheti a forró nyári napok kellemetlenségeit!

autóüveg fóliázás műbizonylattal

Az autó tulajdonosok sokféle kiegészítő és extra közül választhatnak, amivel felszerelhetik a járművüket. Az autó így szebb, egyedibb, kényelmesebb vagy biztonságosabb lesz. A szélvédőkből is ki lehet hozni a legtöbbet. Hogyan? Az üveg az csak üveg, ugye? Az üveg pedig erős napfényben átmelegszik, kitéve a sofőrt és az utasokat a hőnek és a napsugárzásnak. Az autóüveg fóliázásnak köszönhetően az autóüveg is több lehet egyszerű autóüvegnél.

Aggódik, hogy esetleg szabálytalanságon kapják? Nincsen oka rá, az érvényben lévő jogszabályok értelmében a személyautókon el lehet helyezni sötétítő fóliát. Ami nem mindegy, hogy milyen fényáteresztő képességgel bír a fólia. Az előírt határérték betartásáról az autóüveg fóliázást végző cég műbizonylatot állít ki. Ennek köszönhetően a jármű tulajdonosa teljes mértékben szabályosan tud közlekedni az autóval.

Tehát, ha nem szeretne ezen a nyáron is megsülni az autójában és elege van abból, hogy a nyári napsütés folytonosan elvakítja, akkor ideje az autóüveg fóliázást választania! Sokan döntöttek már úgy, hogy igénybe veszik az autóüveg fóliázást és nem bánták meg!

Az autóüveg fóliázást követően az autójában sokkal komfortosabb utazásokat tehet. Különösen nyáron védve lesz az UV sugárzás káros hatásai ellen, az autó belseje kevésbé melegszik fel. Egy hosszabb út során ezek a tényezők nemcsak nagyon zavaróak, de egyenesen baleset veszélyesek lehetnek. Ha nem tud máshol parkolni, csak napos helyen és órákig kell állnia a tűző napon, meg fogja ismerni az autóüveg fóliázás előnyeit. Amikor a nap már alacsonyan jár, de még ragyog az égen, könnyen megzavarhatja vezetés közben. Az autóüveg fóliázás ezt a kockázatot is kiküszöböli.

Forduljon hozzánk bizalommal és rendeljen akár azonnal autóüveg fóliázást! A feladatot profin kell kivitelezni, különben nem lesz tartós a fólia réteg, sem pedig esztétikus. Ez nálunk alapvető elvárás, ezért minden megbízást magas szinten végzünk el. A honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén kérjen tájékoztatást kollégáinktól!