Járműdekoráció, céges járművek matricázása

Tervezéstől a kivitelezésig…

Napjainkban számos hatékony reklámeszköz áll rendelkezésünkre, de mind közül kiemelkedő lehetőség rejlik a céges járművek matricázásában. Legyen szó egy vagy több autó egyszerűbb logózásáról, vagy akár a teljes felület teljes grafikával történő bevonásáról – minden esetben kreatív ötletekkel és magas szintű felkészültséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Kreatív grafikai tervezéstől, a teljes kivitelezésig segítséget nyújtunk, hogy végül igényes és valóban jó minőségű dekorációt kapjanak partnereink. Megbízható, hosszú évekig tartós alapanyagokat – prémium járműdekorációs fóliákat, és speciális eszközöket alkalmazunk, így biztosítható a járművek színvonalas megjelenése, ami azonnali pozitív érzetet kelt a nagyközönség számára.

Igényes arculathoz, igényes járműreklám!

A céges autók kiváló „ingyenes” hirdetési felületet biztosítanak az adott vállalkozások számára, valamint fontos arculaterősítő elemként is használhatók.

A minőségi dekoráció készítésének két elengedhetetlen alapköve, a megfelelő dekorációs alapanyagok használata és a megfelelő szakmai tudás alkalmazása.

Számos, rossz minőségű autódekorációt láthatunk az utakon haladva, ezért mi fő szempontként tűztük ki magunk elé, hogy megbízható anyagok használatával prémium szolgáltatást nyújtsunk meglévő és leendő ügyfeleinknek. Ennek köszönhetően a matricázás, több éven keresztül változatlan formában lesz jelen a járműveken, és a későbbi dekoráció eltávolítása sem okozhat károsodást a fényezésben.

Az általunk alkalmazott alapanyagok…RAL és Pantone színskálának megfelelő, prémium kategóriás járműbevonó fóliák. Több fajta matt és színes árnyalat választható, így könnyen tudunk igazodni az adott céges arculat szerinti színelőírásoknak.

Főbb fólia tulajdonságok:

  • UV állóság (ezáltal nem fakulnak, nem repednek el a felületen)
  • csapadékoknak való ellenállás (víz, hó, eső)
  • elviseli a (-30 és +70 Celsius) közötti hőingadozást– így pl. egy vakablakra felhelyezett dekoráció több év után is tartósan van jelen a felületen, nem pöndörödik vissza, nem válik le.
  • több év elteltével is, könnyű eltávolítás.

Miért válassza a járműreklámot?

Hogyha egy vállalkozás szeretné népszerűsíteni, terjeszteni termékeit vagy szolgáltatásait, manapság már többféle reklámeszköz is a tulajdonosok rendelkezésére áll. Természetes, hogy a kínálatban azokat a megoldásokat keresik, amikkel valóban célt lehet érni és korlátok nélkül biztosítják a folyamatos reklámot. Ha Ön is hasonló elvárásokkal keresi az ideális reklámeszközt, azonban még nem lelt rá, ajánljuk figyelmébe a járműreklámot!

A járműreklám tökéletesen megfelel az említett igényeknek. Ezzel a marketingeszközzel olyan helyeken is népszerűsítheti termékeit vagy szolgáltatásait, ahol más hirdetési lehetőség nem engedélyezett, ennek köszönhetően valóban korlátok nélkül terjeszkedhet cége. A járműreklám sokkal költséghatékonyabb, mint a plakátozás vagy szórólap nyomtatás, ráadásul hosszú éveken át gondoskodik a cég népszerűsítéséről, így egyúttal befektetésként is tekinthet erre a megoldásra.

Ha szeretné megtapasztalni a járműreklám előnyeit, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, és vegye igénybe ezzel kapcsolatos szolgáltatásunkat!