Rólunk

DESIGN……REKLÁM……PREMIUM

Dekorációs stúdiónkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy széles választékban nyújtsunk igényes szolgáltatást meglévő, és leendő ügyfeleink részére egyaránt. Sok éves tapasztalat és kitartó munka eredménye, hogy azt a minőséget adjuk partnereink részére, ami teljes megelégedettséget biztosít számukra. Ez köszönhető a prémium anyagok használatának, valamint a magas szintű szakmai tapasztalatunknak.

Legfőbb elgondolásunk, hogy az adott cégek esetében ötletet és segítséget adjunk a cégarculat magasabb szintre emelésében. Ennek főbb eszközei a céges járművek – flották fóliázása, logó tervezés – bemutatkozó és szóróanyagok, névjegykártyák tervezése – gyártása.

Ezek közül is kiemelkedő fontosságú, hogy a fóliázott céges járművek– milyen képet prezentálnak az adott vállalkozásról. Az utakon számos silány minőségű anyaggal matricázott autót látunk, ami erősen rombolja a vállalati imázst. Ez könnyen megelőzhető, hogyha szakértő kezekbe kerül a járművek fóliázása – beleértve a tervezést és kivitelezést egyaránt.

designandcars-rolunk-01

Megfelelő anyagok és szaktudás alkalmazásával hosszú élettartamú, és rendkívül meggyőző járműdekoráció készíthető, amely több évig hibamentesen lehet jelen az adott cég járművein, ezzel is tükrözve a vállalkozás színvonalas arculatát.

Ezen felül megoldást nyújtunk ügyfeleink részére abban, hogy akár egy teljes karosszériafóliázással egyedivé – szebbé varázsoljuk járműveiket, adott esetben megfelelő védelmet biztosítsunk a hibamentes karosszériának, vagy éppen belátás és hővédelemmel lássuk el az autók ablakfelületeit.

designandcars-rolunk-02
designandcars-rolunk-03