Rólunk

DESIGN……REKLÁM……PREMIUM

Dekorációs stúdiónkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy széles választékban nyújtsunk igényes szolgáltatást meglévő, és leendő ügyfeleink részére egyaránt. Sok éves tapasztalat és kitartó munka eredménye, hogy azt a minőséget adjuk partnereink részére, ami teljes megelégedettséget biztosít számukra. Ez köszönhető a prémium anyagok használatának, valamint a magas szintű szakmai tapasztalatunknak.

Legfőbb elgondolásunk, hogy az adott cégek esetében ötletet és segítséget adjunk a cégarculat magasabb szintre emelésében. Ennek főbb eszközei a céges járművek – flották fóliázása, logó tervezés – bemutatkozó és szóróanyagok, névjegykártyák tervezése – gyártása.

Ezek közül is kiemelkedő fontosságú, hogy a fóliázott céges járművek– milyen képet prezentálnak az adott vállalkozásról. Az utakon számos silány minőségű anyaggal matricázott autót látunk, ami erősen rombolja a vállalati imázst. Ez könnyen megelőzhető, hogyha szakértő kezekbe kerül a járművek fóliázása – beleértve a tervezést és kivitelezést egyaránt.

céges járművek – flották fóliázása, logó tervezés

Megfelelő anyagok (Oracal 751, Avery 800, Mactac 9800) és szaktudás alkalmazásával hosszú élettartamú, és rendkívül meggyőző járműdekoráció készíthető, amely több évig hibamentesen lehet jelen az adott cég járművein, ezzel is tükrözve a vállalkozás színvonalas arculatát.

Bmw Porsche

Ezen felül megoldást nyújtunk ügyfeleink részére abban, hogy akár egy teljes karosszériafóliázással, vagy tervezett design telepítésével egyedivé – szebbé varázsoljuk járműveiket. Több prémium gyártó alapanyagával dolgozunk, mint például INOZETEK, ORACAL 970, IRISTEK, 3M. Több mint 100 db fényes /matt /satin lehetőség áll rendelkezésre az autók átszínezésére, igényes wrap elkészítésére. Fontos, hogy az általunk használt anyagok, a gyári fényezésben nem okoznak sérülést, így  későbbi fólia eltávolításakor nem sérül a felület.

Új járművek és hibamentes fényezés esetében, a megfelelő karosszériavédelmi fóliázással tesszük tartósabbá a felületet, így elkerülve a használatból eredő sérüléseket, kopásokat. A 200 micron vastagságú, Skyfol PPF fóliáknak köszönhetően , erős védelemmel tudjuk ellátni a felületet. A PPF által biztosított védelem nem csak a karcoktól, kavicsoktól és parkolási sérülésektől véd, de folyamatos extra megjelenést biztosít. A kavicsvédő alapanyagok elérhetőek fényes, matt és satin verzióban is.

További előnyös megoldás a járművek ablakfelületeinek fóliázása. Szintén a Skyfol alapanyagainak köszönhetően elérhetjük a megfelelő hővédelmet, de megvédhetjük az ablakfelületet a külső környezeti tényezőktől is, így pl. az első szélvédőre érkező kavicsfelverődésektől – STEK Dynoflex alapanyaggal.

Mecedes S Coupe Matt Fekete
Mecedes S Coupe Matt Fekete 2
Zold X4m