Kőfelverődések elleni védelem – karosszériavédő fóliázás

kőfelverődés ellen könnyebb védekezni, mint gondolná! Csupán egy megfelelő fólia kell hozzá és a karcolások miatt nem kell többé aggódnia!

kőfelverődés ellen a karosszériavédő fóliát ajánljuk minden autósnak, aki szeretné megelőzni a javítási költségeket, na és persze a sok bosszankodást. A kővédő fólia jelenleg a leghatékonyabb eszközök egyike amivel hatékony kőfelverődés elleni védelmet tud biztosítani bárki a négykerekű kedvencének.

Sajnos hiába vigyáz, hiába körültekintő, az autó karosszériáján könnyen keletkezhetnek kisebb vagy nagyobb karcolások, sérülések. A fényezés azonban nem olcsó dolog, a karcolásokat pedig ezzel lehet eltüntetni. Gondoskodjon a megelőzésről, ahelyett, hogy nagy összegeket fizet egy szakembernek a fényezésért! A kőfelverődés ellen kővédő fóliát ajánlunk! A kavicsvédő fólia egy átlátszó, több, mint 150 micron vastag, speciális anyagból készült, prémium poliuretán anyag, amivel akár az egész karosszériát be lehet burkolni. A fóliát a karosszéria sérülékeny részeire is rá lehet simítani, mint amilyen a kilincsfészek vagy a kocsi eleje. Érdemes nem fukarkodni és a teljes karosszériát és fényezést védeni a kőfelverődés ellen.

kőfelverődés ellen kifejlesztett fólia vízlepergető, fényes, láthatatlan és nagyon hatékony. Az ágak, kavicsok, folyadékok, kisebb ütközések nem hagynak nyomot az autón. A fólia könnyen kezelhető, tartós, nem színeződik, tisztítható hosszú távon is. További előnye a kőfelverődés elleni védelem mellett, hogy nyomtalanul el lehet távolítani, illetve újra cseréni. Spóroljon a javíttatáson, őrizze meg az autója épségét és a fényezés szépségét!

A karosszéria védelemhez válasszon minket és vegye igénybe a szolgáltatásainkat, ha szeretné az autóját még sokáig gyönyörűnek látni! A szolgáltatásainkról kérjen a munkatársainktól tájékoztatást! A műhelyünkben elvégezzük a kőfelverődés elleni fóliázást, csak egyeztetnie kell velünk egy olyan időpontot, ami Önnek is megfelel. A honlapon találja az elérhetőségeinket, hívjon minket bizalommal vagy írjon üzenetet!