Kőfelverődések elleni védelem – karosszériavédő fóliázás

kőfelverődés ellen könnyebb védekezni, mint gondolná! Csupán egy megfelelő fólia kell hozzá és a karcolások miatt nem kell többé aggódnia!

kőfelverődés ellen a karosszériavédő fóliát ajánljuk minden autósnak, aki szeretné megelőzni a javítási költségeket, na és persze a sok bosszankodást. A kővédő fólia jelenleg a leghatékonyabb eszközök egyike amivel hatékony kőfelverődés elleni védelmet tud biztosítani bárki a négykerekű kedvencének.

Sajnos hiába vigyáz, hiába körültekintő, az autó karosszériáján könnyen keletkezhetnek kisebb vagy nagyobb karcolások, horzsolások, sérülések. Sok esetben ezek a sérülések csak fényezéssel szüntethetők meg, pedig a fóliázás megfelelő védelmet tud biztosítani.

kőfelverődések ellen prémium minőségi kővédő fóliát ajánlunk!

A kavicsvédő fólia egy víztiszta, több, mint 150 micron vastag, speciális, poliuretán alapanyag, amivel részlegesen vagy akár teljesen be lehet vonni a karosszériát.

Alapesetben a fóliát a karosszéria sérülékeny elemeire javasolt telepíteni, például a front zónára. (első lökhárító, első lámpák, első sárvédők, géptető, visszapillantó burkolatok, küszöb beszállók) 

Érdemes a lehető legtöbb elemet fóliával ellátni, hogy a felület minél nagyobb arányban védelmet kapjon.

kőfelverődés ellen kifejlesztett fólia további tulajdonságai:

  • vízlepergető,
  • extra fényes,
  • a felületen „láthatatlan”
  • öngyógyuló.

A fóliázott felületen az ágak, kavicsok, folyadékok, kisebb ütközések nem hagynak nyomot. A fólia könnyen kezelhető és jól tisztítható, tartós, és nem színeződik el hosszú távon sem. További előnye a kőfelverődés elleni védelem mellett, hogy nyomtalanul el lehet távolítani, illetve sérülés esetén elegendő a sérült elemet újrafóliázni. (pl. ajtó, sárvédő…)

Őrizze meg autója épségét és a fényezés szépségét!

A karosszéria védelemhez válasszon minket és vegye igénybe szolgáltatásainkat, ha szeretné az autóját még sokáig gyönyörűnek látni!

Szolgáltatásainkról kérjen tájékoztatást, műhelyünkben előre egyeztetett időpontban végezzük a járművek fóliázást.

A honlapon találja elérhetőségeinket, hívjon minket bizalommal vagy írjon üzenetet!

További cikkek:

Igényes cégér, színvonalas arculat…

Igényes cégér, színvonalas arculat…

A mai világban a cégek számára elengedhetetlen az egységes megjelenés. Nem elég egy logó, egy névjegy, esetleg egy-két platformon való megjelenés. Fontos, hogy egységes arculati koncepcióval és megjelenéssel legyünk jelen a köztudatban, ami kiemel minket a tömegből,...

Fóliázás vagy fényezés?

Fóliázás vagy fényezés?

A karosszéria fóliázással ugyanolyan gyönyörű, új külsőt kap az autó, mint fényezéssel! Az autó wrappingot érdemes közelebbről is megismerni! Régebb óta meglévő autóját szeretné egy kicsit felújítani, hogy frissebb külsővel rendelkezzen? Használt autót vásárolna, de...