Kőfelverődések elleni védelem – karosszériavédő fóliázás

kőfelverődés ellen könnyebb védekezni, mint gondolná! Csupán egy megfelelő fólia kell hozzá és a karcolások miatt nem kell többé aggódnia!

kőfelverődés ellen a karosszériavédő fóliát ajánljuk minden autósnak, aki szeretné megelőzni a javítási költségeket, na és persze a sok bosszankodást. A kővédő fólia jelenleg a leghatékonyabb eszközök egyike amivel hatékony kőfelverődés elleni védelmet tud biztosítani bárki a négykerekű kedvencének.

Sajnos hiába vigyáz, hiába körültekintő, az autó karosszériáján könnyen keletkezhetnek kisebb vagy nagyobb karcolások, horzsolások, sérülések. Sok esetben ezek a sérülések csak fényezéssel szüntethetők meg, pedig a fóliázás megfelelő védelmet tud biztosítani.

kőfelverődések ellen prémium minőségi kővédő fóliát ajánlunk!

A kavicsvédő fólia egy víztiszta, több, mint 150 micron vastag, speciális, poliuretán alapanyag, amivel részlegesen vagy akár teljesen be lehet vonni a karosszériát.

Alapesetben a fóliát a karosszéria sérülékeny elemeire javasolt telepíteni, például a front zónára. (első lökhárító, első lámpák, első sárvédők, géptető, visszapillantó burkolatok, küszöb beszállók) 

Érdemes a lehető legtöbb elemet fóliával ellátni, hogy a felület minél nagyobb arányban védelmet kapjon.

kőfelverődés ellen kifejlesztett fólia további tulajdonságai:

  • vízlepergető,
  • extra fényes,
  • a felületen „láthatatlan”
  • öngyógyuló.

A fóliázott felületen az ágak, kavicsok, folyadékok, kisebb ütközések nem hagynak nyomot. A fólia könnyen kezelhető és jól tisztítható, tartós, és nem színeződik el hosszú távon sem. További előnye a kőfelverődés elleni védelem mellett, hogy nyomtalanul el lehet távolítani, illetve sérülés esetén elegendő a sérült elemet újrafóliázni. (pl. ajtó, sárvédő…)

Őrizze meg autója épségét és a fényezés szépségét!

A karosszéria védelemhez válasszon minket és vegye igénybe szolgáltatásainkat, ha szeretné az autóját még sokáig gyönyörűnek látni!

Szolgáltatásainkról kérjen tájékoztatást, műhelyünkben előre egyeztetett időpontban végezzük a járművek fóliázást.

A honlapon találja elérhetőségeinket, hívjon minket bizalommal vagy írjon üzenetet!