Fóliázás vagy fényezés?

karosszéria fóliázással ugyanolyan gyönyörű, új külsőt kap az autó, mint fényezéssel! Az autó wrappingot érdemes közelebbről is megismerni!

Régebb óta meglévő autóját szeretné egy kicsit felújítani, hogy frissebb külsővel rendelkezzen? Használt autót vásárolna, de egyáltalán nem tetszik a színe? Sérült a karosszéria és szeretné kihasználni a lehetőséget egy új szín kipróbálásához? A két lehetőség, ami közül választhat, az a fényezés és a karosszéria fóliázás. A karosszéria fóliázást egyre többen részesítik előnyben, mert divatosabb színek érhetőek el kedvezőbb árakon, gyorsabban kivitelezhető, a fólia bármikor eltávolítható a járműről.

A karosszéria fóliázás a gépjármű fényezett elemeinek teljes bevonását jelenti. A fóliázáshoz használt alapanyagok prémium minőségű autóbevonó fóliák, melyek egyben védelemmel is ellátják a karosszériát. A jármű fóliával történő bevonása új színt, új külsőt, stílust is kölcsönöz az autónak, de meg is óvja a karosszériát, ezzel pedig hosszabb élettartamot biztosít a fényezett felületnek.

karosszéria fóliázásához rengeteg színből tud válogatni a megrendelő, akár speciális színeket is kérhet. A fóliák között vannak matt, satin és fényes változatok is, de lehet metál vagy akár színjátszó is az autó új külseje!

A fényezéssel nagyon drágán készülnek különleges színek, design megoldások, és az eredeti szín teljesen megszűnik. A wrapping eredménye ár-érték arányban meggyőző és nem kell rá várni, csupán pár napot, hogy elkészüljön. A szépség tartóssággal és megfizethetőséggel párosul, ha karosszéria fóliázásról van szó!

A járművek fóliázását megbízható kivitelezéssel vállaljuk, stúdió – műhelyünkben, a szolgáltatást pedig korrekt áron végezzük. Nem kell sokáig várnia arra, hogy az autóját megújult, igényes külsővel kapja vissza!

Árajánlattal és időponttal kapcsolatban, elérhetőségeinken tud érdeklődni.