Portál-és kirakat dekoráció

Külső-és belső reklámdekorációs elemekkel segítünk abban, hogy üzleted kitűnjön a tömegből.
Áruházak, üzletek, butikok, rendelők dekorálását, feliratok, logók tervezését és gyártását, továbbá ezek bel-és kültéri kihelyezését ránk bízhatod!

Számos lehetőség van arra, hogy üzleted megjelenését fokozzuk és könnyen észrevehetővé tegyük. A homlokzati lehetőségeket is figyelembe véve egyedi, látványos, szemet vonzó üzletdekorációt tervezünk Neked.

Kérhetsz: óriás matrica nyomtatást, molinó gyártást, tér-és habbetűket, kirakatra fóliavágást, egyedi grafika tervezését, műanyag vagy fém táblát. Üvegfelületet matricázunk, reklámtáblát szerelünk, világító feliratokkal színesítjük a homlokzatot és a kirakatrendezésben is segítünk. Belül króm távtartós táblákkal, falmatricákkal, poszterekkel, 3d habbetűkkel, világítással színesítjük a teret.

Miért fontos ez?

  • az igényes megjelenés vonzza az érdeklődőket
  • vállalkozásod arculata könnyen megjegyezhető, üzleted egyszerűen megtalálható lesz
  • egy jól dekorált kirakattal pedig azonnal ki tudsz tűnni a tömegből

Milyen lehetőségek állnak rendelkezésre?

 

  • épületüvegfóliázás (nyomtatott vagy vágott dekorációval)
  • habbetű – színre festve – cégarculatnak megfelelően
  • reklámtábla – egyedi grafikával
  • világítótábla
  • molinó

Minden esetben grafikai tervezéssel kezdjük a munkafolyamatot. A kapott anyagokból látványtervet készítünk és az elfogadott terv alapján kivitelezzük a dekorációt. A kivitelezés során magasminőségű kültéri alapanyagokkal dolgozunk, ezzel garantálva a legjobb minőséget és a hosszú élettartamot.

Számos esetben találkozunk olyan vállalkozással, amelyik nem szívesen szánja rá magát a komolyabb megjelenésre, nem láttatja magát eléggé.

Ez nem jó stratégia, hiszen a nagyközönség nem fog magától besétálni egy adott üzletbe, étterembe…

Ezzel szemben egy igényesen kialakított kirakat – erősen megnöveli az érdeklődők számát és vásárlásra, fogyasztásra ösztönzi azokat.

Természetesen lehetőség van arra, hogy a költségeket optimalizálva alakítsuk ki az ügyfél számára a legkedvezőbb megoldást, ár-érték arányban a lehető legvonzóbb megjelenést érjük el, amivel újabb és újabb fogyasztókat érhet el.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!