Arculat tervezés

Ötletből Valóság…

A mai világban a cégek számára elengedhetetlen az egységes megjelenés. Nem elég egy logó, egy névjegy, esetleg egy-két platformon való megjelenés.

Fontos, hogy egységes arculati koncepcióval és megjelenéssel legyünk jelen a köztudatban, ami kiemel minket a tömegből, ezzel üzleti előnyt kovácsol számunkra a versenytársakkal szemben.

Az egységesség a cégarculat kulcseleme. Lényege, hogy mindenütt azonos elgondolással jelenjen meg, minden téren ugyanazt sugallja a külvilág felé. Gyakorlatilag a cégarculatot jellemezhetjük úgy, hogy ez a cég külső borítója.

Hogyha a borító sajátos és kiemelkedő, akkor felkelti az érdeklődést. De ha nem jó, akkor nem sokat fog érni a nagy idő és pénz ráfordítással fejlesztett termékünk vagy szolgáltatásunk.
Néhány fontosabb cégarculati elem:

Logótervezés

Járműdekoráció tervezése

Szórólap tervezés

Névjegy tervezés

Reklámtermékek tervezése

Munkaruha, nyakpánt, toll, egyéb logózható felületek

Roll-up tervezés

Molinó tervezés

Plakátok tervezése

Információs táblarendszer tervezése

Arculati kézikönyv tervezés

Természetesen rengeteg elemet fel lehet sorolni, mindnek csak a fantázia és a pénztárca szab határt.

Lényeges, hogy nem mindegyik elemre lehet szükség. Minden cég más és más marketing startégiát alkalmaz – a cég profiljának megfelelően. Mi abban segítünk, hogy a megfelelő eszközökkel, a leghatékonyabb elemeken keresztül állítsuk össze az adott vállalkozások számára a megfelelő arculati csomagot.

Fő szempont a költséghatékonyság és leghatásosabb elemek egységbe foglalása – arculati kézikönyv kidolgozása, amely a későbbiekben iránymutatást ad, és segíti a gyors marketing lépéseket. Forduljon hozzánk bizalommal, és dolgozzuk ki együtt a vállalkozása számár leghatékonyabb marketing megoldásokat!