50.000.-ft KEDVEZMÉNY,

az alábbi szolgáltatások áraiból

Járműreklám – Autódekoráció

Hatékony reklámfelületet keres? 1 vagy több cégesautóval rendelkezik? Szeretné, hogy az arculatot megjegyezzék, és ez alapján megkeressék vállalkozását? Itt az idő, hogy cégesautóit minőségi és látványos dekorációval lássa el. A legjobb reklámfelület, ami folyamatosan láttatja magát, a cégesautón elhelyezett egyedi reklám. Látványos, emeli az autó megjelenését, könnyen megjegyezhető – ezáltal több megkeresésre számíthat. Az önmagukra igényes cégek nem csak reklámcéllal fóliáztatják járműveiket, hanem arculatuk magasabb szintre emelésére is törekszenek. Az arculat egységessége meghatározó a vállalkozás életében, hiszen ebből azonnal látható, hogy komoly és megbízható cégről van szó.

Keressen minket bizalommal, és segítünk a tervezéstől a kivitelezésig. Nincs más teendője, minthogy reklámautónk fényképet elküldje nekünk e-mailben – ezzel 50.000.-ft kedvezményre lesz jogosult, melyet a matricázás árából biztosítunk.

WRAPPING

Szeretnéd autód felületét megóvni, vagy csak új színben látnád kedvencedet? Egyedi szín, vagy egyedi grafika érdekelne? Közel 150 extra színből választhatod ki a neked megfelelő árnyalatot, ezen felül az általad megálmodott grafikát is el tudjuk készíteni autódra. A nálunk fóliázott járművek mind prémium alapanyaggal készülnek, így garantált a folyamatos extra megjelenés. Több gyártó anyaga közül választhatsz, mint pl.

Inozetek

Iristek

Avery Supreme

Oracal

3M

A prémium alapanyagok nem fognak csalódást okozni, a későbbi fóliaeltávolítás sem károsítja autód fényezését. (sérülésmentes fényezés esetében)

Amennyiben ajánlatot szeretnél kérni, és beváltani 50.000.-ft -os kuponodat, fényképezd le reklámautónkat, küld be e-mailben hozzánk a fényképet. Írd meg milyen járműved van, és milyen színben látnád szívesen. Rövid időn belül megküldjük ajánlatunkat a fóliázásra vonatkozóan.

PPF – Karosszériavédelem

Többek számára elengedhetetlen az autó eredeti állapotának megőrzése, a fényezés védelme. Több megoldás létezik erre, az egyik leghatékonyabb a prémium minőségű karosszériavédő alapanyagokkal történő fóliázás. 200 micron vastag poliuretán fóliával dolgozunk, melynek felső rétege extra vízlepergetést és erős védelmet biztosít a környezeti hatásokkal szemben. A fólia nem csak védelmet ad, de emeli az autó megjelenését is. Extra fényességet és egységes felületet biztosít.

További fontos tulajdonság, hogy biztonságot nyújt a fényezést érintő hatásokkal szemben, így pl. parkolási horzsolások, kavicsfelverődések, húzások és a felületet érintő negatív behatások. A fólia felülete könnyebben tisztántartható, a szennyeződések nem ülnek meg a fényezésben.

Ezen felül a fólia folyamatos „öngyógyuló” képességének köszönhetően a kisebb karcok és kavicsnyomok idővel távoznak a felületből.

Ajánlatkéréshez katt az e-mail címre, és váltsd be Te is 50.000.-ft -os kuponodat. Fényképezd le reklámautónkat, küld be e-mailben hozzánk a fényképet. Kérj ajánlatot autód fóliázásra, előzd meg a karcok, kavicsok, húzások által okozott felületi kopásokat / sérüléseket.

KAPCSOLAT:

Bábel István

info@designandcars.hu

+36 30 667 12 00