Az átlátszó védelem...

Zavaró karcok és kavicsfelverődések? Parkolásból adódó horzsolások, ajtó rányitások?
Különböző folyadékok melyek nyomot hagynak a fényezésen?

Ezen hatásokból adódó felületi sérülések, és esztétikai problémák könnyen megelőzhetők PRÉMIUM minőségű POLIURETÁN karosszériavédő fóliák alkalmazásával. Legyen szó a front rész részleges vagy teljes, akár az autó komplett felületének védelméről, az általunk használt anyagokkal erős és hosszú időre megbízható védelmet érhetünk el.

karosszériavédő fóliák
A több mint 150 micron vastagságnak köszönhetően az erősen ütköző kavicsok, gallyak, bogarak, nem sértik meg a felső lakkréteget, ezáltal nem pattog le a fényezés – nem sérül a karosszéria. A fólia színtelen és az anyag tulajdonságából adódóan magasabb fényt kölcsönöz a fényezésnek.

Ezen felül extra vízlepergető hatású, így a víz és egyéb szennyeződések könnyebben távoznak a fóliázott felületről. 
A fólia további védelmet nyújt a következőkkel szemben: 


 - folyadékok okozta marás, lerakódás - csapadék okozta vízkövesedés 
 - parkolásból adódó sérülések / ajtó rányitások 
 - kavicsok felpattogzása 
 - gallyak, egyéb elemek okozta húzások 

Ezen felül előnyös tulajdonság a könnyebb tisztítás, a karcok és kavicsnyomok „öngyógyulása” valamint az évek múlva történő nyom nélküli eltávolítás. 

A fóliázott felület az évek múlásával sem veszít eredeti fényességéből, nem lesz matt és folyamatos védelem alatt áll a kiváló anyagminőségnek köszönhetően. Az általunk használt anyagok további kiemelkedő tulajdonsága, hogy fehér alapszínű járművek esetében nem színeződik el! 

Sérülékeny zónák, melyekre a karosszériavédő anyagot javasoljuk: 

 - gépjármű 1/3-os eleje
 - "A" oszlopig történő csomagolás / adott esetben a teljes karosszéria 
 - beszálló - küszöb részek 
 - csomagtér berakodó nyílás 
 - fényszórók / ködlámpák 
 - kilincsfészkek (beszállók által okozott karcolások) 
 Spóroljon egyszerűen, óvja autóját kővédő fóliával!

kővédő fóliaAz emberek többsége igyekszik megóvni az autóját a sérülésektől, azonban ez sajnos nem mindig olyan egyszerű. Vannak olyan károk, amiket nem tudunk kivédeni, ilyen például az, ha a mellettünk parkoló autótulajdonos rányitja az ajtót a járműre, és az nyomot hagy, de ide tartoznak az időjárás okozta sérülések, a leeső faágak általi karcolások, illetve a felverődő kavicsok általi nyomok is. Hogy mi a megoldás? Az, ha azt próbáljuk megakadályozni, hogy ezeknek a nyoma meglátszódjon az autón. Erre kínálunk Önnek egy kiváló megoldást, mégpedig a kővédő fóliát!

A kővédő fólia használatával nem csak sok bosszúságtól kímélheti meg magát, hanem akár jelentős kiadásoktól is. Egyrészt nem kell megbízható szervizt keresgélnie a kavicsfelverődések eltüntetéséhez, másrészt nem szükséges újrafényeztetni az autót. Az autó fényezése, illetve annak javítása mindig jelentős kiadást jelent, ezért érdemes mindent megtenni annak érdekében, hogy ne legyen rá szükség. A sérült fényezés ráadásul nem csak esztétikai hiba, mert sajnos ezeken a helyeken még sérülékenyebb lesz a jármű, és a víz is beszivároghat, ami pedig rozsdásodást okoz. A kővédő fólia hatékony védelmet nyújt minden járműnek: legyen szó egy családi autóról vagy egy luxus sportkocsiról, a termék megéri a beruházást! A szakszerűen feltett fólia "láthatatlan" védelmet biztosít.

A gyakori autópályán, illetve országúton való közlekedés során jelentős kavics és bogár okozta sérülés keletkezik, mely indokolttá teheti a kővédő fólia használatát. Szintén ajánljuk a fóliát céges autókhoz, ezekre a járművekre ugyanis hajlamosak kevésbé vigyázni a használóik, mint a sajátjukra, ezért sűrűbbek a fényezést ért sérülések. Még hosszú használat után is elég csak egyszerűen a kővédő fóliát kicserélni, és ezzel a cég akár tetemes összeget is megspórolhat. A fólia alatt a karosszéria sérülésmentes, teljesen ép marad, a fényezés nem válik mattá és nem színeződik el.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretné kővédő fóliával ellátni autóját, forduljon hozzánk bizalommal! Ha kérdése van, keressen fel minket, szívesen tájékoztatjuk a részletekről a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén!